Επιμόρφωση για ειδικούς στην Εμψύχωση Ομάδων Εφήβων

Επιμόρφωση για ειδικούς στην Εμψύχωση Ομάδων Εφήβων

Για δεύτερη χρονιά υλοποιείται το επιμορφωτικό σεμινάριο Εμψύχωσης Ομάδων Εφήβων που απευθύνεται σε επαγγελματίες, που δουλεύουν με ομάδες εφήβων σε οποιοδήποτε πλαίσιο ή ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν σε αυτό το χώρο.

Μέσα από μια σειρά βιωματικών ασκήσεων και «παιχνιδιών» θα δουλευτούν νέοι τρόποι δουλειάς σε αυτό το ιδιαίτερο αναπτυξιακό στάδιο. Οδηγός μας θα είναι η πληροφορία και η εμπειρία από την μέχρι τώρα δουλειά μας με εφήβους και νέους, η διεργασία της ίδιας της ομάδας του σεμιναρίου, καθώς και η σχετική θεωρία, με την οποία θα χτίζουμε γέφυρες μέσα από την ενεργό συμμετοχή και το βίωμα.

Το σεμινάριο αφορά 9  μηνιαίες συναντήσεις από τις 17:30-21:30 στο ΑΚΜΑ στο Κολωνάκι και ξεκινά τη Δευτέρα 17/12/18.
Για περισσότερες πληροφορίες: seoen@akma.gr & https://akma.gr/seminars/seminar-on-adolescent-animation/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τμήμα Εκπαίδευσης και Α.Α. Δυναμικού ΟΚΑΝΑ. Γκότσης Ηλίας , Άννα Κιαπόκα, Γιώργος Λεχουρίτης Εκπαιδευτική ομάδα για το Συστημικό Συνθετικό Μοντέλο Καταξιωτικής Διερεύνησης Βιωματικό εργαστήριο στην Ημερίδα της ΕΛΕΣΥΘ με θέμα: «Δουλεύοντας με το ανοίκειο: Φωνές που περιορίζουν και φωνές που διευκολύνουν. Προ(σ)κλήσεις για Καταξιωτικά βλέμματα και Καταξιωτικές πρακτικές»

A large group in Athens απο την Κα Θεόδωρα Σκαλή