ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης αλλά και συμβουλευτικής σε παιδιά και οικογένειες που το έχουν ανάγκη λόγω των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών

Η Ένωση "Μαζί για το Παιδί" παρέχει ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης αλλά και συμβουλευτικής σε παιδιά και οικογένειες που το έχουν ανάγκη λόγω των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών.
Συγκεκριμένα, επικοινωνήστε με:
▪️Την #Συμβουλευτική_Γραμμή του Μαζί για το Παιδί στο τηλέφωνο ☎️115 25, Δευτέρα - Παρασκευή, 9.00-21.00 για παροχή ψυχολογικής στήριξης μέσω τηλεφώνου ή online σε παιδιά, εφήβους και γονείς.
Παράλληλα, ψυχολόγοι και σύμβουλοι ψυχικής υγείας είναι διαθέσιμοι να υποδεχτούν δια ζώσης και να ακούσουν γονείς και παιδιά που βίωσαν από κοντά ή πιο μακριά το σοκ των πυρκαγιών και θέλουν να μιλήσουν ή να αναζητήσουν ψυχική υποστήριξη.
https://mazigiatopaidi.gr/
▪️Την #Τηλεφωνική_Γραμμή_Στήριξης της «Μέριμνας» | Μέριμνα (Merimna) στο τηλέφωνο ☎️ 210 64 63 622, Δευτέρα - Παρασκευή, 10:00 - 16:00, για γονείς, συγγενείς, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες ψυχικής υγείας, που είτε στηρίζουν παιδιά που έχουν χάσει συγγενείς ή φίλους τους, είτε οικογένειες που θρηνούν την απώλεια παιδιού.
Επίσης, παρέχει δια ζώσης Ψυχολογική Στήριξη στις οικογένειες με παιδιά ή εφήβους, που έχασαν αγαπημένο τους άτομο, κατόπιν ραντεβού ( στο 210 64 63 622), στα γραφεία της «Μέριμνας», Παπανικολή 2Α Χαλάνδρι.
http://merimna.org.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο