Δελτίο τύπου


                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
17 Μαΐου 2018
Κυριακή 20 Μαΐου  2018, στις 3μμ
“Επί Τόπου Στροφή” στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ
Ο Διονύσης Σακκάς σε μια Υπόθεση άκρως Οικογενειακή!
Αυτή η εκπομπή της Ομάδας Ραδιοφώνου του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ  είναι αφιερωμένη στην Οικογένεια, με αφορμή τον πρόσφατο εορτασμό στις 15 Μαΐου  της Παγκόσμιας Ημέρας Οικογένειας.
Προσκεκλημένος για την επετειακή αυτή εκπομπή είναι ο Διονύσης Σακκάς, μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του ΑΚΜΑ, Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπευτής, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Συστημικής Οικογενειακής Θεραπείας και επίτιμο μέλος του Δ.Σ. ΚΕΘΕΑ.
Ένας εκλεκτός καλεσμένος, διακεκριμένος επιστήμονας,  με μια μακρά εμπειρία επιστημονική αλλά και βιωματική. Ένας σημαντικός άνθρωπος και για το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ καθώς στην δική του διαδρομή ένας σημαντικός σταθμός ήταν και η δουλειά με τις οικογένειες στο Πρόγραμμα Οικογένειας, ως συνεργάτης, στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του.
Γιατί η Οικογένεια είναι ο πυρήνας και ιδιαίτερα σημαντική για ένα Πρόγραμμα εφήβων όπου οι γονείς είναι αυτοί κυρίως που κάνουν το πρώτο βήμα και την πρώτη επαφή με το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ζητώντας υποστήριξη για την αντιμετώπιση της χρήσης των παιδιών.
Και η ΣΤΡΟΦΗ είναι μια μεγάλη Οικογένεια που αγκαλιάζει και καθοδηγεί στον δύσκολο, δύσβατο, πολύπλοκο δρόμο της απεξάρτησης τους έφηβους χρήστες και τις οικογένειές τους εδώ και 30 χρόνια.
Στην εκπομπή αυτή, την άκρως ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική, θα συμμετέχουν θεραπευτικό προσωπικό του Προγράμματος και  γονείς  που θα καταθέσουν τη δική τους αλήθεια και εμπειρία στην υποστήριξη των οικογενειών και στην αλλαγή που έρχεται για το οικογενειακό σύστημα όταν τα μέλη του συμμετέχουν ενεργά σε αυτό το ταξίδι!
Με το Διονύση Σακκά στο πηδάλιο τούτης της εκπομπής που θα μας καθοδηγήσει με γνώση, νοιάξιμο και ασφάλεια στην οικογενειακή γαλήνη!
Μια εκπομπή που μας αφορά όλους μικρούς και μεγάλους!
Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστότοπους: www.kethea-strofi.gr, www.facebook.com/ketheastrofi

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο